Θέματα: 14
Φήμη:
14
Κατορθώματα: No achivements
Οι τιμές που λες είναι καλές. Βέβαια θα πρέπει να έχουμε και μια πιο σφαιρική άποψη στο πόσα ξηλώνεται κάποιος στο σύνολο. Δεν μιλάω για επαγγελματικό ραντεβού με πελάτες κτλ. Αλλά για τη μόστρα (αν κατάλαβα καλά ότι το κάνει ο παιχταρας) Αν πχ σου λέει ο μουναρος οκ 100 αλλά θέλω Βέρτη πρώτο τραπέζι και λουλούδια ξεφεύγει λίγο η κατάσταση. Πάντα αυτά που λέω είναι θεωρητικά δεν ξέρω τι μοαλιτσα παίζει ο zadren μπορεί να είναι αρχιδατος και να τις πάει σε ταβερνούλα και καπάκι πουτσα. Θα ήθελα έτσι να μάθω πάνω κάτω more information please
Zadren
Επισκέπτης
(24-10-2019, 06:31 PM)Koproskylo Έγραψε: Οι τιμές που λες είναι καλές. Βέβαια θα πρέπει να έχουμε και μια πιο σφαιρική άποψη στο πόσα ξηλώνεται κάποιος στο σύνολο. Δεν μιλάω για επαγγελματικό ραντεβού με πελάτες κτλ. Αλλά για τη μόστρα (αν κατάλαβα καλά ότι το κάνει ο παιχταρας) Αν πχ σου λέει ο μουναρος οκ 100 αλλά θέλω Βέρτη πρώτο τραπέζι και λουλούδια ξεφεύγει λίγο η κατάσταση. Πάντα αυτά που λέω είναι θεωρητικά δεν ξέρω τι μοαλιτσα παίζει ο zadren μπορεί να είναι αρχιδατος και να τις πάει σε ταβερνούλα και καπάκι πουτσα. Θα ήθελα έτσι να μάθω πάνω κάτω more information please
φιλε σε οσα λες εχεις ενα δικιο... εχω φιλο που βγαζει κολεπες ετσι εξω σε ακριβο εστιατοριο γιατι απλα του αρεσει να το δειχνει....εγω δεν ειμαι ετσι. Προτιμω low key σε καποιο μπαρακι (φαγητο το αποφευγω γιατι μετα δε γαμαμε και αυτες χαιρονται) Μου εχουν τυχει πολλες περιπτωσεις που η γυναικα νομιζει οτι εχει και αποψη για το που θα παει. Αυτο ειναι απαγορευτικο. Στο χερι μας ειναι να τις παμε οπου θελουμε. Αυτες θα παρουν το 100μπαλο και απλα θα ακολουθησουν. Μπουζουκια και τετοια δεν εχει φιλε. Αντε το πολυ πολυ σε κανενα κωλομπαρο για την πλακα μας. Μεχρι εκει. Εχει τυχει να δωσω και αλλα 100 για την εξοδο αλλα το γουσταρα. Αλλες φορες δεν. Αναλογα. Το τι σου βγαζει. Στο κατω κατω ειναι ενα διαφορετικο σπορ. Αυτο του εκτος δωματιου εχει αλλο budget. To μυστικο ειναι να μην ξεφευγουν σε αυτα που ζητανε. Και σε ενα κυκλο μεσα αν παιρνει 100, θα παρει 100. Απο αλλους ας παρουν και περισσοτερα.
ΥΓ να πω πως oi γυναικες "free raiders" ειναι και πολυ ομορφες. Και πολυ δυνατες στο κρεβατι.
Θέματα: 18
Φήμη:
41
Αδερφε δεν ξερεις ποσο χαιρομε που υπαρχει ανθρωπος που βαραει λογικες τιμες σε Ελλαδα
εχω τονισει πολλακις
εχει μαλλιασει η γλωσα μου κι εχει πρηστει το δακτυλο μου πληκτρολογοντας γραφοντας αυτα που εσυ με επιβεβαιωνεις
εγω τετοιου ειδους παιχνιδι το κανω κυριως με ξενες διαφορων εθνικοτητων κυριως ανατολικες
και χωρις να θελω να το μεγαλοποιησω και να ευλογησω τα γενια μου εως τωρα πλεον εισητηριωη και διαμονης εχω πληρωσει και σε ρευστο 3 γυναικες μια ρουμανα μια εσθονη και μια λετονη, Στην Ελλαδα δεν ψαχτηκα παροτι υπηρξαν ευκαιριες για προσωπικους και ειδιους ογους
Παντως ευγε
χαιρομε που γραφουν ονομαστα ατομα σε αυτο το νεο φορουμ και μακαρι να παραμεινει σε αυτο το επιπεδο